Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде влизате в купето?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От къде влизате в купето?

От скоро и аз съм кюпа на 145/6 с една 146 1.8 ТС. Колата си я бива и е като нова. Слагам и газова и ще трябва да прекарам бутона в купето. Вместо да правя простотии реших да ви питам, от къде се прекарват най-добре кабели от двигателния отсек към купето, както и ако тръгна да прекарвам захранващ кабел от акумулатора до багажника. Ако може и снимки!
    Благодаря!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Леле! Отлъчен си!
    Има поне три "технологични тапи" за ключето газ/бензин. Щом аз ги открих, и ти ще се справиш. Но пък това е TS, та... дано се сетя утре да направя и снимки. От акомулаторът към багажникът не ти трябва връзка. Таблото с предпазителите е вътре. От там към багажникът е въпрос на избор, как да минеш.
    От тук си изтегли разделът 145/6 или ако има проблем някакъв, пиши да ти пратя важното за твоят случай.
    Ай честито! Или ... съболезнования(както дойде).
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Леле! Отлъчен си!
      Има поне три "технологични тапи" за ключето газ/бензин. Щом аз ги открих, и ти ще се справиш. Но пък това е TS, та... дано се сетя утре да направя и снимки. От акомулаторът към багажникът не ти трябва връзка. Таблото с предпазителите е вътре. От там към багажникът е въпрос на избор, как да минеш.
      От тук си изтегли разделът 145/6 или ако има проблем някакъв, пиши да ти пратя важното за твоят случай.
      Ай честито! Или ... съболезнования(както дойде).
      Абе то аз ще ги открия, но едно, че ме мързи-друго, че аз толкова нова кола никога не съм имал и още не съм се развихрил. Стремя се поне нея да я позапазя във въда в който е.
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ок, утре ще гледам да направя и снимки, но по спомен тапите се забелязват лесно. От линкът можеш да изтеглиш само разделът който те интересува. Три вариянта на бушонното табло, като внимавай и за очевидни грешки.
        Тоци Бегали!

Comment

На тая нищо не се вижда от шумоизолацията. Аз за това задавам тъпи въпроси.

Comment

А-а-а, ти отвътре ли гледаш!? Виждат се от към двигателният отсек. После прекарваш по дебеличък проводник, връзваш и дърпаш. Дано не се окаже че ТС има изолация и от към моторът! Направо ще се разстрелям, от упор.

Comment

А-а-а, ти отвътре ли гледаш!? Виждат се от към двигателният отсек. После прекарваш по дебеличък проводник, връзваш и дърпаш. Дано не се окаже че ТС има изолация и от към моторът! Направо ще се разстрелям, от упор.
              Разстрелвай се, ама после!
              Има и в купето на два пласта и в моторния отсек. Казвам ти, че е като излязла от завода. Даже в купето мирише на нова кола.

Comment

Ех, да имах сега един пищоФ!
                Утре ще се изясним. Подозирам че си гледал не където трябва а и аз малко съм позабравил това/онова.

Comment

Утре и аз ще кача снимки

Comment

Аз пък няма да качвам снимки(не съм по малко мързелив). Ей сега ходих да гледам - що не ги виждаш тапите. Ами.... няма как да ги видиш. Като отвориш капака, до пантите има едни почти триъгълни парчета от микропореста гума. Махаш ги, и ти се изяснява. При мен е прекарано от ляво(драйвър страната), но и отдясно има от къде да се провреш. Понеже вероятно ще ти се наложи да сваляш корите под чистачките - сваляй и моторът им и почисти четките и програмното колело профилактично. И филтъра на купето може да погледнеш как е.

Comment

Аз пък няма да качвам снимки(не съм по малко мързелив). Ей сега ходих да гледам - що не ги виждаш тапите. Ами.... няма как да ги видиш. Като отвориш капака, до пантите има едни почти триъгълни парчета от микропореста гума. Махаш ги, и ти се изяснява. При мен е прекарано от ляво(драйвър страната), но и отдясно има от къде да се провреш. Понеже вероятно ще ти се наложи да сваляш корите под чистачките - сваляй и моторът им и почисти четките и програмното колело профилактично. И филтъра на купето може да погледнеш как е.
                      Тая тапа води до мигача на калника. Май вярно ще махам пластмасовите кори и ще влизам от там.

Comment

Явно никой тука не е слагал газова или някой кабеляк от моторния отсек до купето!

Comment

Мама му стара, в тоя раздел съм писал толкова години и съм помогнал, колкото мога, а сега никой не ще да сподели, от къде да вляза в купето по най-елегантния начин.
                          Почвам да се замислям!

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Мама му стара, в тоя раздел съм писал толкова години и съм помогнал, колкото мога, а сега никой не ще да сподели, от къде да вляза в купето по най-елегантния начин.
                            Почвам да се замислям!
                            Колата ми е в едно село до Пловдив, след няколко дни я прибирам и ще огледам какво и как е направено... и снимка ще има.
                            146 1.3 боксер 1996г.
                            156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Открих го!
                              Свалят се корите под чистачките и има две тапи

Comment

Working...
                              X